Bekeuringen haven Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST – Het haventeamheeft afgelopen vrijdag  samen met het team Oosterscheldebekken een algemene verkeerscontrole gehouden in het havengebied van Vlissingen-Oost. Hierbij is gelet op een groot aantal verkeersovertredingen.

In totaal zijn er 81 voertuigen en zeven aanhangwagens gecontroleerd. Tijdens de controle zijn in totaal 16 bekeuringen uitgedeeld; vijf maal voor het niet dragen van een autogordel, twee maal voor het inhalen over een dubbele doorgetrokken streep, één maal voor het niet kunnen tonen van een ID-bewijs, één maal omdat een groot krat op de bijrijdersstoel het zicht van de bestuurder naar rechts ernstig belemmerde, vier maal voor het keren op een autoweg bij de wegwerkzaamheden aan de N254 bij Nieuwdorp, twee maal voor losliggende lading en één maal voor een onjuiste kentekenplaat op een aanhangwagen. Daarnaast is op één voertuig beslag gelegd omdat de bestuurder een belastingschuld heeft.

Lees ook:46 bekeuringen uitgedeeld tijdens verkeerscontrole!
Lees ook:Verkeerscontrole Walcheren!
Lees ook:Controle in Renesse!
Lees ook:Bekeuringen bij verkeerscontrole
Lees ook:Drankrijders gepakt tijdens carnavalscontrole!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>