Reiniging riolering

HULST – Een deel van de riolering in de gemeente Hulst wordt jaarlijks gereinigd en geïnspecteerd. De riolering wordt gereinigd door onder hoge druk water in het riool te spuiten. Daarbij zuigt een vacuümwagen het water en los gespoten vuil op. Na de reiniging wordt de bestaande toestand van een deel van de riolering middels een mobile camera vastgelegd.

Vanaf maandag 16 april 2018 worden in Kuitaart, Clinge, Hengstdijk en Noordstraat reinigingswerkzaamheden aan de riolering uitgevoerd. Ook wordt de riolering geïnspecteerd. De werkzaamheden nemen tot en met vrijdag 15 juni 2018 in beslag.

Omdat tijdens de werkzaamheden grote drukverschillen in de riolering ontstaan, is het niet uitgesloten dat tijdelijk enige stankoverlast in de woningen ontstaat. Dit is te verhelpen door na de werkzaamheden alle waterkranen even open te draaien. Ook is het mogelijk dat door overdruk tijdelijk enig rioolwater naar de panden terugstroomt. Het is dan ook verstandig om gedurende de reinigingswerkzaamheden het toilet af te sluiten.

Lees ook:Reiniging & inspectie riolering Hulst!
Lees ook:Rioolwerkzaamheden Hulst!
Lees ook:Reiniging en inspectie van het rioolstelsel in Yerseke
Lees ook:Werkzaamheden Oost-Souburg
Lees ook:Werkzaamheden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>