Wegafsluiting

NIEUWDORP – Het huidige kruispunt met verkeerslichten op de kruising van de Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en de Bernhardweg West (N254)  bij Nieuwdorp wordt vervangen door een ongelijkvloers knooppunt met drie viaducten. Vanwege het plaatsen van verlichting is de Bernhardweg West in de nacht van dinsdag 3 april (20.00 uur) op woensdag 4 april (05.00 uur) vanaf de verkeerslichten tot het viaduct Frankrijkweg in beide richtingen dicht. De verkeerslichten bij de kruising blijven beschikbaar.

Omleiding

Het verkeer wordt geadviseerd de gele borden te volgen. Het verkeer vanuit Goes, ‘s-Heerenhoek en Terneuzen richting Middelburg, Nieuwdorp, Vlissingen en havens 0-7000 moet omrijden via de Europaweg Oost. Ook het verkeer vanuit Middelburg, Vlissingen, havens 0-7000 en Nieuwdorp richting Terneuzen of Goes moet omrijden via de Europaweg Oost. Houd rekening met een paar minuten extra reistijd.

Lees ook:Werkzaamheden
Lees ook:Viaducten kruising Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en de Bernhardweg
Lees ook:Sloeweg dicht!
Lees ook:Aansluiting Molendijk deels open, kruispunt Sloeweg-Stoofweg dicht
Lees ook:Werkzaamheden knooppunt Sloeweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>