Vrijdagmiddagborrel tijdens Cuisine Machine!

cuisine machine 2016

VLISSINGEN – Tijdens Cuisine Machine in de Vlissingse Machinefabriek is vrijdag 13 mei  een ambitieus evenement plaats. Zeeland Business verzorgt dan samen met Cuisine Machine, Kenniswerf/Dok41 en Meet me Events een grootse zakelijke vrijdagmiddagborrel in de Machinefabriek in Vlissingen, welke de grootste van Zeeland tot nu toe moet gaan worden.

De vrijdagmiddagborrel, Apéro Machine, genaamd, kent een ongedwongen sfeer, zoals u die kent van uw eigen bedrijfsborrels en vindt plaats vanaf 16.00. Vanaf dat moment zijn de foodtrucks en foodstands geopend, is het mogelijk om te borrelen en is er een muzikale omlijsting verzorgd door DJ Kajan Chow, resident DJ bij Sergio’s restaurant The Jane in Antwerpen.

Tussen 17.30u en 18u is er een officieel gedeelte in de vorm van korte interviews met Liesbeth Jansen van Westergasfabriek Amsterdam over Herbestemming, Ard flipse van Expresszo, De Juf en twee foodtrucks over mobiel versus vast ondernemen, Sybe Smit van Smit & Smit over nieuwe productiemethode traditioneel product en de verhouding tot zijn aanwezigheid op food festivals, één van de buitenlandse deelnemers over foodtrucks als internationaal fenomeen en met wethouder Stroosnijder van Gemeente Vlissingen over evenementenbeleid.

Wethouder Stroosnijder slaat aansluitend het eerste vat van Cuisine Machine aan, met een grote, feestelijke verrassing er aan vast. Daarna is er ruimschoots de mogelijkheid om (verder) te borrelen en mee te gaan in het algehele avondprogramma van Cuisine Machine.

Aanmelden

Bijwonen van de vrijdagmiddagborrel is geheel gratis. Aanmelden kan viawww.zeelandbusiness.nl/vrijmibo. Hier staat ook meer informatie over de gehele avond en een aankondigingfilmpje.

 

Lees ook:Rondleidingen Scheldekwartier
Lees ook:Winterfestival Wonderstroom!
Lees ook:Wethoudervernieuwing Vlissingen!
Lees ook:Nazomerfestival opent in Vlissingse Machinefabriek!
Lees ook:Rondleidingen Scheldekwartier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>