Vloekman blijft Middelburgse rust verstoren!


MIDDELBURG – De politie heeft veel energie gestoken in het verwijderen van de beruchte en veel bekeken Vloekman filmpjes op het internet. Een wakkere agent stoof bij een nog slaperige filmmaker binnen, zette hem onder druk (“Dit is op het randje”, opperde hij) en weg waren de filmpjes… Maar…De Vloekman is helemaal nog niet weg… Het probleem is helemaal nog niet opgelost… Nog steeds scheurt De Vloekman al vloekend en tierend op zijn fiets door onder andere de Sint Janstraat en schreeuwt de boel bij elkaar. Ook afgelopen vrijdag weer!

Dus moest weer de politie eraan te pas komen die naar het horeca-etablissement ging waar ze het meeste last van hem zouden hebben. Daar zijn ze hem liever kwijt dan rijk, maar de Vloekman vanwege het vloeken in de zaak weigeren zou niet kunnen, omdat het om een psychische aandoening gaat. Dus beweert de uitbater dat zijn vrouwelijke personeel bang is van De Vloekman. Ja, zo lusten wij er nog wel eentje! Wordt vervolgd?

Lees ook:Kindje bang voor Middelburgse Vloekman!
Lees ook:Verzoeningspoging Vloekman en horecabedrijf mislukt!
Lees ook:Politie: Vloekman filmpjes moeten van YouTube!
Lees ook:Wanted! De vloekman! (3) + filmpjes
Lees ook:Politie maakt jacht op de vloekman (2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>