Spullen weg uit Vlissings huis: Inbreker is mogelijk bewoner!?!


VLISSINGEN – Uit een woning in de Doctor Ottestraat in Vlissingen werden vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur twee mobiele telefoons en een laptop gestolen. Later bleek de mogelijke dader niet van ver te komen…..

De woning is verdeeld in studio’s. Eén van deze studio’s werd opengebroken, waarna de goederen werden weggenomen. Dezelfde avond, rond 18.30 uur, werd een 36-jarige bewoner van één van de andere studio’s aangehouden op verdenking van deze diefstal. De man is in een politiecel gezet.

Lees ook:Grote partij nepmerkkleding – UPDATE!
Lees ook:Drugsvangst!
Lees ook:Insluipers gepakt
Lees ook:Flinke buit bij woninginbraak Yerseke!
Lees ook:Woninginbraken in Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>