Vlissingse coffeeshop Home Grow weigert wietpas!


VLISSINGEN – De coffeeshop Home Grow van Vlissinger Ad Koole in de Kasteelstraat doet niet mee aan de deze week ingevoerde wietpas. “Het doet mij teveel denken aan 1940-45″, verduidelijkt hij woensdagavond.

Koole beweert dat hij zijn ongenoegen onlangs heeft besproken met de Vlissingse burgemeester René Roep. Hij lijkt met vuur te spelen, want Roep’s voorganger Wim Dijkstra heeft al dikwijls pogingen gedaan om de oudste coffeeshop van Vlissingen gesloten te krijgen. Ze willen de drugstent dicht hebben, omdat Koole zijn eigen wiet zou hebben gekweekt en dat mag niet. En de wietpas weigeren zou wel eens een troefkaart voor de tegenstanders van zijn shop kunnen opleveren.

Lees ook:Rechter: Adje “miljoen” moet Vlissingse coffeeshop sluiten!
Lees ook:Winnaar lotto miljoen is omstreden Vlissingse coffeeshophouder Ad Koole
Lees ook:Vanaf nu wietpas in Zeeland!
Lees ook:Weg vrij voor blowhok op Vlissings Bellamypark
Lees ook:Heeft coffeeshopeigenaar Ad Koole teveel geblowd?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vlissingse coffeeshop Home Grow weigert wietpas!

  1. Artikel plaatsen

    Ik zag het inderdaad op tv. De baas van de shop houd wel ze mond dicht, maar de bezoekers niet hoor.

      /   Reply  / 
  2. hanspy

    Gewoon lekker volhouden.Door hele zuiden worden akties gevoerd en er moet gewoon een goede regeling komen.Niemand wil criminelen die de lakens uitdelen, maar nu worden ze dus op de eerste rij gezet.Bovendien, kijk eens naar economisch belang van de shops.Er word door buitenlanders voor vele miljoenen geld naar nederland gebracht.Dit is in de ogen van vele niet nederlandse bestuurders het grootste probleem.Die vele miljoenen hebben zij niet.Zij moeten bij brussel op de knieen smeken voor wat centen terwijl dat nederland het zo maar in de schoot gegooid krijgd.En wat gebeurt er met dat geld?Komt voor grootste gedeelte gewoon in onze economy.De handelaren van auto’s,huizen,electronica,eetgelegenheden,cafe’s etc etc.Om nog maar niet te spreken over gewoon belasting heffingen, personeel. Die allemaal proviteren van die slechte wiet kweek.Erg he? Het is tijd om de zaken goed te regelen en niet dat half gebakken zooitje wat Opstelten nu heeft gebakken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>