Man in elkaar geslagen in woning Bruinisse!


BRUINISSE – Een man uit Hoogeveen is afgelopen zaterdag ernstig mishandeld in een woning in Bruinisse. Zijn vader vertelt wat er is gebeurd: “Op zaterdag 19 januari is onze zoon mishandeld in de woning van zijn vriendin aan de Jachthaven in Bruinisse.”

“Hij was deze zaterdag teruggekomen van vakantie op Sint-Maarten. Zijn vriendin heeft hem s’ochtends om 10.00 afgehaald op Schiphol en ze zijn samen naar Bruinisse gereden. Door de jetlag is hij s’ middags gaan slapen.”

“Zaterdag tussen 18.30 en 19.30 werd ik gebeld door de vriendin van hem. Die kreeg ik in paniektoestand en huilend aan de telefoon en ik kon haar totaal niet verstaan. Daarom heb ik haar later teruggebeld met de vraag wat er aan de hand was.”

“Ze liet mij weten dat mijn zoon in elkaar geslagen is door haar oudste zoon en haar ex man.
Ook zij heeft letsel opgelopen.”

“Verder liet ze mij weten dat mijn zoon op transport was gezet en met haar ex-man onder dwang richting station Bergen op Zoom of Rotterdam ging. Zij was de woning ontvlucht, hoewel haar zoon in de woning was, heeft zij toch kans gezien om haar autosleutels te pakken.”

“Ik vroeg haar om het telefoonnummer van haar ex, dat heb ik gekregen en vervolgens gebeld. Ik vroeg hem, of ik mijn zoon aan de telefoon kon krijgen, dat mocht niet. Hij zou hem in Bergen op Zoom uit de auto gooien.”

“Mijn zoon kreeg zijn eigen telefoon niet mee uit de woning en evenmin een aantal kledingstukken.”

De ex riep: “Als we de telefoon vinden gooien we die weg.”

De vader van het slachtoffer vervolgt: “Om 24.00 uur heb ik mijn zoon van het station gehaald in Hoogeveen.”

“Hij zat onder de blauwe plekken: op zijn borst, rug en zijn linkeroog, op de slaap. Daar was hij zelfs zo hard op geschopt dat het profiel van een schoen er in stond.”

“Dit is zondagmiddag bij de artsenpraktijk in het ziekenhuis geconstateerd, er is rapport van opgemaakt en doorgezonden naar zijn huisarts. Mijn zoon en zijn vriendin doen aangifte bij de politie in Zierikzee”, besluit de geschrokken vader.

Lees ook:Zeeuwen gaan matten in Brabant
Lees ook:Vader en zoon in eigen woning overvallen
Lees ook:Aanrander uit trein gehaald!
Lees ook:Hoogbejaarde vrouw (97 !) Bruinisse bestolen van geld en sieraden
Lees ook:Arrestatie man in trein!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>