Overlastgever gooit met urine naar agent!

VLISSINGEN  - Een 53-jarige Vlissinger is in de nacht van dinsdag op woensdag in zijn appartement aangehouden omdat hij aanhoudend geluidsoverlast veroorzaakt voor zijn directe omgeving. Ook gooide hij urine naar een politieagent.

Flesje urine

Agenten worden omstreeks 00.55 uur voor de tweede maal die nacht naar het appartement gestuurd. De bewoner maakt zoveel verbaal lawaai dat hij daarmee zijn buren uit de slaap houdt. Omdat deze weigert de agenten binnen te laten, wordt er intussen een machtiging tot binnentreden voorbereid door de officier van dienst. In afwachting van de toestemming blijven agenten in de buurt van het appartement staan. Als de overlastgever dit opmerkt opent deze een raam, roept beledigingen en gooit een flesje urine naar buiten. De inhoud ervan besmeurt één van de agenten indirect.

Overgedragen

Hierna is de maat vol. Er wordt besloten om de voordeur te forceren waarna de man, die rustig in een stoel zit te wachten, wordt aangehouden. Omdat de man bekend staat als een overlastgevend persoon is hij overgedragen aan een andere hulpverlenende instantie.

Lees ook:Jassendieven opgepakt!
Lees ook:No Surrender-lid gaat door het lint in Hulst!
Lees ook:Dronken amokmaker!
Lees ook:Arrestaties drugs- en wapenbezit!
Lees ook:Arrestant slaat agent in Torentijd Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>