Brute beroving in Vlissingen!


VLISSINGEN – Een 20-jarige Vlissinger, is in de nacht van zaterdag op zondag, onder bedreiging, beroofd van zijn portemonnee door twee voor hem onbekende mannen.

De man fietste over het Kleiwegpad in zijn woonplaats en werd door hen van zijn fiets getrokken. Er ontstond een schermutseling en het slachtoffer werd gedwongen zijn portemonnee af te geven. Hij raakte niet gewond. Meer details: De verdachten reden in een busje. Eén van hen had blote armen tot aan zijn elleboog. De andere had een wit petje op. Lengte van beiden is ongeveer 1.80 m. Beiden hebben een getinte huidskleur. Mogelijk dat iemand iets heeft gezien of de politie over beide mannen kan informeren via 0900-8844.

Lees ook:Auto-inbraak!
Lees ook:Inbrekers voor de daad opgepakt!
Lees ook:Toevalllige drugsvangst!
Lees ook:Overval Oost-Souburgse snackbar mislukt!
Lees ook:Duitser beroofd en mishandeld in Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>