Portemonnee Vlissingse oudjes weggebabbeld!


VLISSINGEN – Bij Politie Zeeland is er dinsdagmiddag een melding gekomen dat er door middel van een babbeltruc een portemonnee was weggenomen van een ouder echtpaar uit Vlissingen!

Van deze melding is een burgernet-actie gemaakt, zodat mensen direct uit konden kijken naar de mogelijke verdachten. Het echtpaar had boodschappen gedaan bij de Agrimarkt in Papegaaienburg. Hierna liepen zij naar het appartementencomplex waar hun woning is. Door middel van een babbeltruc kwamen een man en een vrouw ook het complex binnen. In het appartementencomplex is op slinkse wijze de portemonnee van het echtpaar weggenomen door de twee. Vermoedelijk hebben de twee goed kunnen zien welke pincode er ingetoetst werd tijdens het betalen van de boodschappen, want in minder dan geen tijd was er al voor enkele duizenden euro’s gepind van de rekening van het echtpaar. Door de gedupeerden is een signalement van de mogelijke dieven opgegeven. De man had een lichtgetint uiterlijk en was tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij had kort zwart haar. De man droeg een zwarte jas met een capuchon met een bontkraag en een blauwe spijkerbroek. De vrouw was eveneens tussen de 25 en 30 jaar oud. Zij was gekleed in een witte jas met een bontkraag, een beige broek en lichte Uggs (laarzen). Op het hoofd droeg de vrouw een grijze Peruaanse muts met oorflappen. Waarschuwing: Houdt altijd uw pincode afgeschermd bij het intoetsen hiervan. Doe dit altijd met uw hand boven het pinapparaat. Bewaar ook nooit pincodes samen met een bankpas op dezelfde plek.

Lees ook:Zoektocht naar daders brutale pinpas diefstal!
Lees ook:Slachtoffers van babbeltruc in Middelburg!
Lees ook:Tweede pinpas-gangster Vlissingen gearresteerd!
Lees ook:Vrouw van portemonnee beroofd!
Lees ook:Portemonnee gestolen in Goese winkel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>