Wietkwekerij in huis Stavenisse!


STAVENISSE- Door de politie is dinsdagmorgen in een woning aan de Wilhelminastraat een hennepkwekerij aangetroffen van in totaal 609 hennepplanten!

Bij binnenkomst in de woning troffen agenten vier personen aan die bezig waren met het knippen van henneptoppen. Dit viertal, een man en drie vrouwen afkomstig uit Rotterdam en omgeving, zijn ter plaatse aangehouden. Even later kwam ook nog een 42-jarige man uit de gemeente Tholen ter plaatse, ook hij is aangehouden. Op de zolderverdieping werden in totaal drie kweekruimten aangetroffen met in totaal 609 hennepplanten. Eén kweekruimte met alleen lege potten zonder hennepplanten, een kweekruimte met 225 oogstrijpe hennepplanten en een kweekruimte met 384 hennepstekken. De kwekerijen werden ontmanteld door personeel van de Gemeente Tholen. Door de Delta werd vastgesteld dat de stroom, die nodig was voor de hennepkwekerijen op illegale wijze werd afgetapt.

Lees ook:Landelijke hennepopruimdag: Flinke buit in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Wietkwekerij opgerold
Lees ook:Arrestatie in wietkwekerij!
Lees ook:Wietkwekerij in Middelburgs huis!
Lees ook:Zeeland Wietland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>