Drie brutale dieven in Opsporing Verzocht!


SLUIS – Politie Zeeland is op zoek naar drie dieven die er in de nacht van zondag 19 op maandag 20 februari met het parkeergeld uit een automaat in Sluis vandoor gingen. Waarschijnlijk komt dit drietal ook in aanmerking voor een poging inbraak, diezelfde nacht, in het tankstation in Eede, vlakbij Sluis. De bewakingsbeelden van deze zaken worden a.s. dinsdagavond 29 mei uitgezonden in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht.

Het programma wordt om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1. De uitzending wordt a.s. woensdag 30 mei herhaald rond 11:15 uur op Nederland 2.

Politie Zeeland is op zoek naar mensen die de drie mannen herkennen. Kunt u meer vertellen over dit drietal? Of herkent u hun auto? Bel dan 0900-8844. U kunt zich ook melden op het politiebureau in Oostburg. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen naar 0800-7000.

Lees ook:Vlissingse roof in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Herkent u deze brutale dief?
Lees ook:Pinfraude dinsdag in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Herkent u deze brutale dieven?
Lees ook:In Opsporing Verzocht: Goese woningoverval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>