Schot gelost bij overval AH XL Vlissingen!

VLISSINGEN – In de Albert Heijn XL, aan de Gildeweg in Vlissingen is maandagochtend rond zes uur een gewapende overval geweest. Politie Zeeland is direct een onderzoek gestart. Twee overvallers kwamen via het laadplatform de supermarkt binnen. Toen ze in de winkel waren zijn drie medewerkers van de supermarkt door één van de overvallers met een vuurwapen bedreigd. Uit de getuigenverklaringen is nog niet gebleken waar de andere overvaller zich op dat moment bevond. De drie personen hebben niet gezien wat de overvallers verder in de winkel hebben gedaan en of ze iets hebben meegenomen.

Tijdens de overval is in elk geval één schot gelost. Dit weten we aan de hand van getuigenverklaringen en sporenonderzoek. Waarom het schot is gelost is onduidelijk.

Daarnaast is er ook één medewerker licht gewond geraakt. Het is nog onduidelijk hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen, maar hij heeft in ieder geval geen schotwond. Zijn verwondingen zijn behandeld door een arts. De oorzaak moet uit verdere getuigenverklaringen en onderzoek blijken

Naast de drie mensen waren er nog negen medewerkers in de winkel. Zij hebben zich in veiligheid gesteld zodra ze in de gaten kregen wat er aan de hand was. Door een aantal van hen is 112 gebeld.

Het signalement van één van de overvallers luidt: een man van ongeveer 1.75m. Hij heeft een donkere huidskleur. Hij droeg een donkere jas tot op de heupen, vermoedelijk met een capuchon. Hij droeg verder een donkere broek. Hij was iets gezet. Van de andere dader, ook een man, is er geen goed signalement.

Een politiewoordvoerder: “We zoeken naar getuigen die op of rond het tijdstip, 06.00 uur vanochtend, iets opvallendst gezien hebben, of aan de hand van het signalement ons iets kunnen vertellen. Zij kunnen dit bij ons melden via 0900 – 8844 of bij het dichtst bijzijnde politiebureau.”

Volgens een getuige is er een auto hard weg gescheurd in de omgeving. Mogelijk zaten de daders erin.

Lees ook:Hoteloverval Terneuzen mislukt dankzij oplettend personeelslid!
Lees ook:Straatroof in Goes: getuigen gezocht!
Lees ook:Gewapende overval op Vlissingse Lidl supermarkt! UPDATE
Lees ook:Overval Kruidvat! UPDATE
Lees ook:Overval dorpswinkel mislukt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>