Glasgerinkel verraadt wietkwekerij!


SLUISKIL – Politie Zeeland heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een wietkwekerij ontmanteld in een woning in de Visartstraat in Sluiskil. Een politiewoordvoerder: “We kwamen op het spoor van de kwekerij doordat er een melding binnenkwam van iemand die glasgerinkel hoorde in de buurt.
Rond 01.15 uur kwam deze melding bij ons binnen en zijn de collega’s een kijkje gaan nemen. Bij de betreffende woning in de Visartstraat troffen zij een gebroken raam aan.”

“Omdat de surveillerende agenten een wietlucht roken, hebben zij overleg gepleegd met een hulpofficier van justitie. Die gaf de agenten een ‘machtiging tot binnentreden’ die zij nodig hadden om in de woning te mogen kijken. Dat deden de agenten vervolgens en zij troffen in de woning een wietkwekerij aan.”

De kwekerij met 341 planten is ontruimd en alle apparatuur en de planten zijn ter vernietiging aangeboden.

Stroom gestolen

“Ook kwam een medewerker van Delta ter plaatse. Hij heeft de stroom van de woning afgesloten. Delta gaat ook nog aangifte doen van diefstal van stroom, want deze werd buiten de meter om afgetapt.”

“Op last van de officier van justitie is de bewoner van de woning woensdagochtend om ongeveer 11.30 uur, buiten heterdaad, aangehouden. Hij is verhoord en is later vanmiddag weer in vrijheid gesteld”.

Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij in Vlissingse woning!
Lees ook:Vlissingse wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij Zaamslag opgerold!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>