Hond neergestoken in Terneuzense wietkwekerij!


TERNEUZEN – Een politiewoordvoerder laat weten dat zondag omstreeks 04.00 uur een melding is gedaan dat er was ingebroken in een woning met wietkwekerij aan de Rozemarijnstraat en dat er een hond was neergestoken.

Ter plaatse gekomen bij de woning zagen agenten dat de voordeur openstond. Vervolgens gingen zij naar binnen en zagen overal bloed liggen. Op aanroepen werd niet gereageerd.
De achterdeur stond open en in de tuin lag een ernstig gewonde hond. Het dier, een Argentijnse Dog, had een grote vleeswond op zijn rug en zijn bek was helemaal opengereten. Ook had de hond diverse snijwonden aan zijn poten. De hond is opgehaald door de Dierenambulance en overgebracht naar een dierenartsenpraktijk voor behandeling.

In de woning hing een sterke henneplucht. Op de bovenverdieping werden de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij was vermoedelijk geript.

Lees ook:Hond ontvoerd!
Lees ook:Dierenpolitie haalt verwaarloosde pup uit woning!
Lees ook:Hond dood na aanrijding A58!
Lees ook:Hond op de snelweg…
Lees ook:Politie onderzoekt vondst dode hond Clinge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>