Man schiet met luchtdrukwapen!


MIDDELBURG – Een politiewoordvoerder meldt dat dinsdagavond, 5 februari om ongeveer 21.30 uur, een 26-jarige Middelburger in zijn woning op de Goese Korenmarkt is aangehouden, omdat hij met een luchtdrukwapen had geschoten op een 26-jarige man uit de gemeente Borsele. Beide mannen zijn bekenden van elkaar.

De 26-jarige man uit de gemeente Borsele had enkele ruiten ingegooid van de woning van de Middelburger omdat deze de deur niet wilde opendoen. Daarna had de Middelburgse man met een luchtdrukwapen geschoten. De man uit de gemeente Borsele liep daarbij een kleine schaafwond op aan zijn hoofd.

De Middelburger werd aangehouden omdat hij met het wapen had geschoten; de man uit de gemeente Borsele werd aangehouden wegens vernieling.

In de woning van de Middelburger werden het luchtdrukwapen alsmede een doosje met loden kogeltjes aangetroffen en in beslag genomen.

Lees ook:Jongeman schiet met luchtdrukwapen!
Lees ook:In de cel na mishandeling in Middelburg!
Lees ook:Arrestaties bij City of Dance Middelburg!
Lees ook:Verboden wapenbezit!
Lees ook:Onrustig einde Koninginnedag in Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>