Man raakt gewond bij Vlissingse schietpartij!

vuurwapen
VLISSINGEN – De politie heeft zondag rond 05.30 uur een melding gekregen dat er geschoten zou zijn op de Singel in Vlissingen.

Agenten gaan ter plaatse en de melder zegt dat er iemand gewond naar de Huisartsenpost in Vlissingen is gebracht. De agenten gaan daar naar toe en treffen een gewonde man aan die in zijn been is geschoten.

In de nabijheid van de Singel wordt ondertussen door agenten van het Korps Landelijke Politie Diensten, die op dat moment in de buurt waren, een verdachte aangehouden voor deze schietpartij. Deze verdachte zegt dat hij bedreigd werd door de man die in de Huisartsenpost behandeld wordt. Hierop wordt ook de man in de HAP aangehouden. Deze is in verband met zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De politie heeft in verband met sporen en verder onderzoek drie lokaties aangewezen als plaats delict: het Stadhuisplein, de Singel en de Bouwen Ewoutstraat. Zodra er meer informatie bekend is, volgt een aanvulling op dit bericht.

UPDATE
De eerste verdachte die is aangehouden betreft een 23-jarige man uit Vlissingen. De gewonde verdachte betreft een 21-jarige man uit Vlissingen. De politie heeft ook nog een auto die mogelijk betrokken is bij het incident in beslag genomen. De auto stond op de Singel. Ook doet de politie onderzoek in de Lelienlaan omdat daar een scooter staat die mogelijk betrokken is bij het incident

Lees ook:Meisje bedreigd in Goes: 3 arrestaties!
Lees ook:Politie-onderzoek gewonde man!
Lees ook:Verdachte poging tot doodslag gearresteerd!
Lees ook:Vechten op verjaardagsfeest!
Lees ook:Autodief gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>