Jongens aangehouden na meldingen overlast!

politie in de boeien
KOUDEKERKE – De politie heeft afgelopen zondagavond een melding gekregen over vernielingen van verkeersborden in Koudekerke.

Omdat er in de afgelopen periode vaker meldingen zijn gedaan van kapot straatmeubilair zijn agenten ter plaatse gegaan. Toen agenten aan de Vlissingsestraat aankwamen troffen zij een grote groep jongeren aan die ontkenden iets met de vernielingen te maken te hebben.

Bewoners uit straat stonden in de buurt, maar hadden de melding niet gedaan. Zij hadden wel tegen de groep gezegd of ze het wat rustiger aan konden doen.

Melding

De persoon die de melding had gedaan is vervolgens teruggebeld en die gaf aan dat één van de jongeren uit de groep aan een verkeersbord op de middengeleider van de straat had gezeten waardoor dit afbrak. Ook had deze melder gezien dat het verkeersbord in de bosjes tegenover de bushalte in de straat was gegooid. De groep is hierop aangesproken en twee jongeren zijn om het bord gegaan en hebben dit op zijn plaats teruggelegd. Niemand wilde zeggen wie het had gedaan, maar de persoon die de melding gedaan had, had een signalement gegeven waaraan maar één jongere uit de groep voldeed.

Aanhouding

Toen gaven de jongeren toe dat een andere jongen ook zou hebben meegedaan. Twee jongens uit de groep, een 17-jarige en een 19-jarige, beide uit Coevorden, zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. Inmiddels zijn beiden weer in vrijheid. De gemeente is verzocht aangifte te doen van vernieling van het bord, zodat de kosten van de schade geregeld kan worden.

Lees ook:Arrestaties na cafévernielingen!
Lees ook:Autovernielster vaker actief!
Lees ook:Onruststokers station Goes met wapenstok en politiehond verwijderd!
Lees ook:Les 1: Beledig nooit oom agent!
Lees ook:Vrouw zet buurt op stelten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>