Zware mishandeling in Goes!

vuist blog
GOES – De politie meldt dat in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen na een avondje stappen door een groep zijn mishandeld in de binnenstad van Goes. Zij wisten te ontkomen en hebben bij de politie aangifte gedaan.

De slachtoffers, beide 22 jaar en afkomstig uit Goes en Nijmegen, liepen omstreeks 03.00 uur vannacht na een avondje stappen vanuit de binnenstad via de Oostwal naar de kleine parkeerplaats daar. Op een gegeven moment werden zij vanuit de bosschages toegeroepen, waarop de mannen snel doorliepen naar de Oostsingel. In de buurt van het appartementencomplex kwamen ineens twee mannen op hen afgerend. De Nijmegenaar kreeg zonder aanleiding direct een vuistslag vol in zijn gezicht waardoor hij op de grond viel. Daarna kreeg hij nog meer schoppen en slagen in zijn rug en gezicht.

Getuige komt tussenbeide

Zijn vriend probeert tussenbeide te komen, maar krijgt vervolgens ook twee flinke klappen op zijn hoofd. Als hij zich omdraait, ziet hij op enige afstand nog vijf mannen staan; van één van hen krijgt hij een schop in zijn rug. Een getuige van de mishandeling komt snel aanlopen. Hij helpt de Nijmegenaar op de been en roept tegen de slachtoffers dat ze zich uit de voeten moeten maken. Die gaan er meteen vandoor.

Signalement daders

De slachtoffers hebben van twee verdachten het volgende signalement opgegeven.

Verdachte 1:
± 1.70 à 175 meter lang
mager postuur
licht getint
donker kort haar
draagt wit shirt met een grote print erop

Verdachte 2 :

± 1.70 a 1.75 meter lang
stevig postuur
licht getint
kort zwart haar
draagt rood shirt en spijkerbroek

Getuigen gezocht

De politie wil graag spreken met de man die de slachtoffers heeft geholpen. Volgens hen is hij ongeveer 1.90 meter lang, heeft hij een Nederlands uiterlijk, kort haar en een stoppelbaardje. Die avond droeg hij een licht T-shirt en een spijkerbroek. Herkent u zichzelf of weet u wie deze man is? Bel dan 0900-8844 of kom langs op het politiebureau in Goes. Mogelijk zijn er nog andere mensen die de groep die avond hebben gezien of weten wie deze personen zijn. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de politie. Mogelijk leidt uw informatie tot de aanhouding van de verdachten.

Lees ook:Tweetal gezocht dat slachtoffers mishandeling in Goes heeft geholpen!
Lees ook:Vrouw mishandeld!
Lees ook:Politie zoekt berover van Vlissinger (20)!
Lees ook:Straatroof Goes!
Lees ook:Criminelen dringen huis Goese vrouw binnen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>