Tweetal op gestolen brommer opgepakt!

politie in de boeien
OOST-SOUBURG – Twee jongens van 16 jaar uit Oost-Souburg zijn de afgelopen dagen door de politie aangehouden omdat ze op een gestolen brommer reden.

Zondagochtend 15 september rond 3.00 uur zagen surveillerende agenten op de Burgemeester Stemerdinglaan een brommer met twee opzittenden rijden. Toen ze de politiemensen zagen, ging het tweetal er vandoor. Na een korte achtervolging ging de brommer op de Doornluststraat onderuit. De bestuurder kon meteen door de agenten worden aangehouden, de passagier ging er te voet vandoor. De voorkap van de brommer bleek weggebroken te zijn en er zat geen sleutel in het contact. Na onderzoek kwam de politie ook uit bij de tweede verdachte. Hij werd maandagavond 16 september rond 22.30 uur in zijn woning aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. De brommer was in de nacht van zaterdag op zondag gestolen uit een tuin aan de Kromwegesingel.

Lees ook:Politie zoekt getuigen van overval op taxichauffeur
Lees ook:GSM vriend gepikt!
Lees ook:Wietlucht verraadt fietser zonder licht!
Lees ook:Gestolen brommer: gastje gearresteerd!
Lees ook:Man (60) sterft natuurlijke dood op begraafplaats

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>