Straatrover gepakt!

politie 5
GOES – Een 16-jarige jongeman uit Goes is maandagavond in zijn woonplaats op straat beroofd van zijn portemonnee. Agenten hielden rond middernacht een 20-jarige man uit Goes aan voor het plegen van de straatroof.

De jongeman fietste rond 23.00 uur op de Piet Heinstraat toen hij werd aangesproken door twee mannen. Ze vroegen om een sigaret maar de fietser had geen sigaretten. De mannen sloegen en duwden het slachtoffer en eisten zijn geld. De benadeelde viel op de grond. De mannen renden weg met zijn portemonnee.

CamerabeeldenDe benadeelde alarmeerde de politie. De agenten gingen in de omgeving op zoek naar de daders. Op camerabeelden waren de twee mannen te zien die voldeden aan het signalement dat het slachtoffer gaf. Op de Europalaan hielden agenten een verdachte aan. Hij werd ingesloten. De politie doet verder onderzoek.

Lees ook:Straatrover gepakt!
Lees ook:Duitser beroofd en mishandeld in Terneuzen!
Lees ook:Arrestatie na diefstal uit woning!
Lees ook:Drie straatroven in één nacht in Zeeland!
Lees ook:Politie maakt jacht op overvallers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>