Arrestaties Goes!


GOES – De politie heeft afgelopen vrijdagavond en in de daarop volgende nacht in Goes bij diverse incidenten vier aanhoudingen verricht.

Een 45-jarige man uit Goes werd in zijn woning aangehouden omdat hij telefonisch een 32-jarige plaatsgenoot gedreigd zou hebben onder meer een mes tussen zijn ribben te steken. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Het incident heeft een achtergrond in de relationele sfeer. De verdachte is in verzekering gesteld.

Rijden zonder rijbewijs

Agenten zagen op de Cort van der Lindenstraat omstreeks 00.15 uur een 19-jarige man uit Goes in een auto rijden. Ze besloten de bestuurder te controleren. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.

Baldadigheid

Een 29-jarige man uit Helmond werd omstreeks 03.00 uur op de Korte Kerkstraat aangehouden ter zake baldadigheid. Hij vond het kennelijk nodig om een flinke klap op een politie auto te geven. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.

Mishandeling
Rond 03.05 uur werd op de Blaauwe Steen een 19-jarige jongeman uit Kwadendamme aangehouden ter zake mishandeling. Hij zou bij een opstootje een 31-jarige portier van een club in diens rechterhand hebben gebeten.

Lees ook:2x zonder rijbewijs!
Lees ook:Zonder rijbewijs!
Lees ook:Tien arrestaties bij City of Dance!
Lees ook:Politieachtervolging!
Lees ook:Onder invloed en zonder rijbewijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>