Straatroof Grijpskerke!

mes
GRIJPSKERKE – De recherche is op zoek naar getuigen van een straatroof op een 15-jarige jongen in Grijpskerke op vrijdag 13 december jl. Van de daders ontbreekt tot op heden nog ieder spoor.

Die vrijdagmiddag fietste de jongen rond 16.15 uur op de Buttingseweg in Grijpskerke toen hij onder bedreiging van een mes zijn portemonnee moest afgeven aan twee straatrovers. De daders zijn hierna naar hun auto gerend en via de Zandvoortseweg richting Middelburg gevlucht. Het slachtoffer is hierbij niet gewond geraakt.

Signalement
De jongen kon de recherche een goed signalement van de daders geven.

De eerste verdachte heeft een normale lengte, een normaal postuur en een hele lichte huidskleur. Op het moment van de straatroof draagt hij een korte, donkere, nylonachtige jas met opdruk met daaronder een lichte spijkerbroek. Zijn hoofd heeft hij bedekt met een donkerkleurige bivakmuts. Verder draagt hij een goudkleurige ring aan een vinger aan zijn rechterhand.

De tweede verdachte heeft een normale lengte, een gezet postuur en spreekt met een Marokkaans of Turks accent. Op het moment van de straatroof draagt hij een donkerkleurige lange stoffen jas met zwarte handschoenen. Daaronder draagt hij een zwarte trainingsbroek met witte strepen met het opdruk Adidas op het rechterbovenbeen (net onder de broekzak). Ook deze man heeft zijn hoofd bedekt met een donkerkleurige bivakmuts.

Over de vluchtauto kon het slachtoffer het volgende vertellen. Het gaat om een lichtblauwe auto van het merk Renault, type Megane. Deze is voorzien van chroomkleurige velgen met veel spaken. De auto heeft een Nederlands kentekenplaat.

Informatie gevraagd

Bent u die vrijdagmiddag getuige geweest van deze straatroof of heeft u rond 16.15 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Buttingseweg? Misschien herkent u de daders aan de hand van het signalement in combinatie met de beschrijving van de vluchtauto. Deel uw informatie dan met ons via 0900 8844. Wilt u anoniem bellen? Dit kan via 0800 7000. Wie weet leiden uw inlichtingen tot de aanhouding van de daders.

Lees ook:Pizzakoerier overvallen!
Lees ook:Middelburgse straatroof!
Lees ook:Mishandeling!
Lees ook:Inbraak supermarkt!
Lees ook:Jongen beroofd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>