Arrestaties nieuwjaarsfeest Hulst!

politie in de boeien
HULST – Het in de nieuwjaarsnacht tot discotheek ‘Foxxland’ omgetoverde Reynaertland in HULST heeft de politie handen vol werk bezorgd. Ongeveer 500 jongeren vierden daar het nieuwjaarsfeest.

Omstreeks 03:15 uur meldde een 21-jarige inwoner uit de gemeente Borssele, welke als beveiliger werkzaam was, dat hij was mishandeld door een bezoeker. Ter plaatse werd een 18-jarige jongen uit Hulst aangehouden, welke naast het mishandelen van de beveiliger ook nog twee andere bezoekers had mishandeld.

Een Hulstenaar (17) raakte even later slaags met een bezoeker. Hierbij werd deze door een ruit gedrukt en raakte gewond. De jongen is met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht . Hij heeft inmiddels, na behandeling, het ziekenhuis mogen verlaten.

Omstreeks 04.30 uur vond een jongedame (19) uit Hulst het nodig om het aanwezige politiepersoneel te beledigen. Zij werd voor belediging aangehouden, tevens weigerde zij haar naam op te geven en kon geen identiteitspapieren tonen.

Een 21-jarige inwoner uit Hulst werd aangehouden omdat hij een aanwezige agent op het hoofd sloeg. Tijdens het overbrengen naar het bureau trapte hij enkele malen tegen het been van een agent. De agenten hebben aangifte gedaan van mishandeling. Geweld tegen politieambtenaren wordt niet getolereerd.

Een 17-jarige inwoner uit Hulst volgde diverse bevelen, om zich te verwijderen, niet op en werd eveneens aangehouden.

Tot slot werd om 05.40 uur in de omgeving van Reynaertland een jongeman (19) uit Hulst aangehouden voor een zedendelict. Het slachtoffer van dit delict heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Alle aangehouden verdachten zijn voor nader verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht.

Deel artikel

Lees ook:Beveiliger geslagen tijdens carnavalsfeest!
Lees ook:Kroegmepper in de boeien!
Lees ook:Jonge winkeldief (16) pikt computerspel!
Lees ook:Agressieve gasten Hulst in de boeien!
Lees ook:Illegaal vuurwerk en onrust bij feest!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>