Politie onderzoekt brand!

brand
ZIERIKZEE – Tijdens een grote brand aan de Levensstrijdweg in Zierikzee is zoals gemeld in de nacht van vrijdag op zaterdag een woning van een leegstaande boerderij grotendeels afgebrand. Vermoedelijk is het pand in brand gestoken.

Hoewel de brandweer snel ter plaatse is, kan de woning niet meer gered worden en moet als verloren beschouwd worden. De boerderij is eigendom van Natuurmonumenten en er zou binnenkort in het pand een informatiecentrum in gebruik genomen worden. De brandweer en de politie gaan uit van brandstichting. Er is inmiddels een onderzoek gestart om de dader(s) te achterhalen.

Hebt u informatie?
De recherche is op zoek naar mensen die in de omgeving van de Levensstrijdweg rond het tijdstip van de brand (04.00 uur) iets verdachts hebben gezien. Of misschien is iemand vrijdagavond al wat abnormaals opgevallen. Met die mensen komen wij graag in contact. Hebt u informatie? Bel 0900 8844 of kom langs op het bureau in Zierikzee. Liever anoniem? Bel dan 0800 7000.

Lees ook:Brandstichting woning?
Lees ook:Groot onderzoek na vondst dode uitgebrand drugspand!
Lees ook:Politie-onderzoek brandstichting! UPDATE
Lees ook:Boerderijbrand Zierikzee!
Lees ook:Flinke fik in woning Borssele

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>