Bestuurder crossmotortje vlucht!

crossmotor politie blog
VLISSINGEN – De politie is op zoek naar de bestuurder van een crossmotor die dinsdagmiddag in Vlissingen betrokken was bij een aanrijding en daarna is weggerend.

Het ongeval tussen een personenauto en de crossmotor vond plaats rond 16:25 uur op de kruising van de Singel en Scheldestraat. De auto reed over de Singel. De motorrijder reed over de Scheldestraat in de richting van de Schuitvaartgracht. Het gaat om een jongeman van noord Afrikaanse afkomst, leeftijd ongeveer 14 à 16 jaar. Na het ongeval kwam hij ten val, maar stond vrijwel direct weer op. Bij de jongen reed nog een persoon op een scooter. Het tweetal is gevlucht in de richting van de Schuitvaartgracht. Het crossmotortje is gestald op het bureau.

Getuige of weet u meer over de crossmotor?Weet u van wie deze crossmotor is of bent u getuige geweest van de aanrijding? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.

Lees ook:Schandalig! Lesauto rijdt door na aanrijding!
Lees ook:Crash Goes!
Lees ook:Doorrijden na aanrijding!
Lees ook:Politie zoekt wilde crosser….
Lees ook:Doorrijden na crash

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>