Arrestatie na ongeval!

politie in de boeien
ZUIDDORPE – Een 29-jarige inwoner van Zuiddorpe is gearresteerd, nadat hij afgelopen vrijdagavond in beschonken toestand een verkeersongeval veroorzaakte.

De automobilist verloor rond 22:30 uur op de Waterhuisstraat de macht over het stuur en kwam met zijn auto in een sloot net voor de bebouwde kom tot stilstand. In eerste instantie werd uitgegaan van een beknelling, maar daar bleek geen sprake van te zijn. Na het ongeval stapte hij uit zijn auto en liep weg. Korte tijd later verscheen hij weer op de plaats van de aanrijding. Hij was gewond aan zijn gezicht en moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. Na de behandeling door een arts is hij overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat hij met een uitslag van 765 ug/l ruim drie keer boven de wettelijk toegestane limiet van 220 ug/l achter het stuur zat. Zijn rijbewijs is ingenomen en wordt opgestuurd naar het openbaar ministerie.

Lees ook:Crash: 1 gewonde!
Lees ook:Bejaarde gewond na ongeluk quad!
Lees ook:Gewond na auto-ongeluk!
Lees ook:Gewonden bij ongeval
Lees ook:Bestuurder bestelbus zwaargewond!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>