Weer knokpartij door Belgen!

vuist blog
GOES – De politie meldt dat afgelopen zaterdagmorgen aan de Grote Markt in Goes vier Belgische zijn verdachten aangehouden voor openlijke geweldpleging. Net als de kopschoppers in Brabant zijn er Belgische verdachten. Het gaat om een 20-jarige inwoner van Beveren, twee inwoners van Melsele van 25 en 27 jaar oud en een 21-jarige man uit Burcht.

Rond 04:30 uur kreeg de politie een melding van een grote vechtpartij op de Grote Markt. Agenten gingen snel ter plaatse. Terwijl zij onderweg waren werd via het cameratoezicht gezien dat vier personen een man, die op de grond lag, stonden te schoppen. Toen de politie arriveerde, stopte het viertal daarmee en liepen weg. Het slachtoffer, een 50-jarige inwoner van Waarde, heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging. Hij raakte licht gewond.

Politiehond
Een hondengeleider van de politie is tussen de ruziënde partijen gaan staan om hen te scheiden. Twee Belgen konden direct worden aangehouden. De andere twee renden hard weg in de richting van de Sint Adriaanstraat, maar konden na een korte achtervolging worden gearresteerd. De 21-jarige verdachte werd daarbij gebeten door een politiehond. De vier verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de vechtpartij. Uit het eerste onderzoek lijkt het te gaan om een uit de hand gelopen woordenwisseling, die eerder op de avond plaatsvond tussen twee groepen stappers.

Lees ook:Zware mishandeling!
Lees ook:Vechtersbazen in de cel!
Lees ook:Arrestaties mishandeling Goes!
Lees ook:Vechtpartij en ongeregeldheden!
Lees ook:Vijftal aangehouden na vechtpartij in Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>