Serie-inbreker!

inbreker
VLISSINGEN – Een 35-jarige Vlissinger is afgelopen woensdagmiddag aangehouden. Hij wordt verdacht van een 5-tal woninginbraken in Vlissingen en Middelburg.

Het woninginbrakenteam is de man op het spoor gekomen tijdens het onderzoek naar inbraken in woningen op het Banckertplein en de Brandenburglaan in Middelburg en de Vincent van Goghlaan en de Van der Helstlaan in Vlissingen. Ook wordt hij in verband gebracht met een inbraak in het Witte Huis in Vlissingen. Alle inbraken zijn gepleegd tussen de maanden april en december 2013.

Verantwoording afleggenDe man is dinsdagmiddag buiten heterdaad aangehouden en meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Na verhoor is hij in verzekering gesteld. Binnenkort zal de verdachte worden voorgeleid aan de Rechter-commissaris. Te zijner tijd zal hij zich moeten verantwoorden voor de rechter.

Lees ook:Vakantiewoning-inbraak opgelost!
Lees ook:Dronken inbreker!
Lees ook:Inbreker gepakt!
Lees ook:Agressieve winkeldief gearresteerd!
Lees ook:Inbreker betrapt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>