Klappen door hondenruzie!

vuist blog
GOES – Een 54-jarige inwoonster van Goes is afgelopen woensdag aan de Golda Meirstraat mishandeld tijdens een hondenruzie. De politie is een onderzoek gestart.

Rond 12:30 uur liet de vrouw haar honden uit in het park achter de Golda Meirstraat. Een nog onbekende man liep haar met een bruin wit hondje van het ras Shi Tzu tegemoet. Toen zij elkaar passeerden begonnen twee honden met elkaar te vechten. De vrouw probeerde het tweetal uit elkaar te halen. Daarbij raakte zij per ongeluk met haar voet de man. Die trapte vervolgens expres enkele keren hard tegen het been van het slachtoffer en ging er scheldend en tierend vandoor.

Hondenman
Het signalement van de blanke man luidt: fors postuur, lengte ca. 1,85 meter, kalend bovenop en aan de zijkant grijs haar, ongeveer 55 à 60 jaar oud. Hij was gekleed in een zwarte jas met oranje biezen naast de ritssluiting, zwarte broek en zwarte laarzen. De man spreekt met een Zeeuws accent. Herkent u de man in eventueel in combinatie met het hondje? Bel dan met de politie via 0900 8844 of kom naar ons bureau in Goes.

Deel

Lees ook:Vrouw breekt heup na val met fiets!
Lees ook:Dimitri Simoens uit Goes vermist!
Lees ook:Vrouw bijna in auto getrokken
Lees ook:Aanranding Tholen!
Lees ook:Schokkend! Er is ook een vloekvrouw!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>