Gezocht: aangevallen man en vrouw!

politie snelweg blog
VLISSINGEN – De politie is op zoek naar een man en vrouw die afgelopen zaterdag rond 22.20 uur op de hoek van de Vlissingse Singel en Paul Krugerstraat zijn aangevallen door een man. Een politieagent in privétijd fietste langs en zette de achtervolging op de aanvaller in. Met hulp van collega’s wist de agent op de Verkuijl Quakkelaarstraat een man uit Goes (21) als verdachte aan te houden.

Een agent in privétijd fietste over de Singel toen hij geroep hoorde op de hoek van de Paul Krugerstraat. Hij zag een man weglopen bij een man en vrouw. Een fiets lag op de grond. De man en vrouw vertelden dat de andere man hen zomaar had aangevallen. De diender legde uit dat hij van de politie was en zette de achtervolging in op de aanvaller. Ondertussen belde hij zijn collega’s.

Verdachte aangehouden
De agent fietste achter de verdachte aan en hield zijn collega’s op de hoogte van zijn locatie. In de Verkuijl Quakkelaarstraat wisten ze de verdachte, een 21-jarige man uit Goes, aan te houden. Hij is meegenomen naar het politiebureau. De politie heeft gisterenavond nog gezocht naar de man en vrouw maar ze niet meer gevonden. De politie roept deze slachtoffers dan ook op om zich bij de politie te melden op tel. 0900-8844.

Lees ook:Nieuwbouw Vlissingen!
Lees ook:Werkzaamheden Vlissingen!
Lees ook:Drugsdealer gearresteerd
Lees ook:Wegwerkzaamheden Vlissingen!
Lees ook:Vrouw beroofd van handtas! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>