Bejaarden opgelicht!

Vraagteken blog

YERSEKE / ‘s GRAVENPOLDER – Als ik hoor dat bejaarden zijn opgelicht dan word ik verdrietig. Nu ook weer: Het is woensdagochtend en er staat plotseling een vreemde man in de gezellige woonkamer van een hoogbejaarde dame (98!) in Kerkhoekstraat in ‘s Gravenpolder. Hij stelt zich voor als verwarmingsmonteur. Na afloop moest ze flink voor de zogenaamde diensten betalen.

‘s middags is het weer raak. Deze keer in de Aakstraat in Yerseke, Daar krijgt de ook al niet piepjonge bewoonster (94) bezoek van de nepmonteur. Hij presenteert deze keer geen rekening, maar pikt de portemonnee van de oude vrouw.

Uit het onderzoek bleek dat het vermoedelijk gaat om een duo, een van hen is gezet, terwijl de ander een slank postuur heeft. Ze rijden waarschijnlijk in een beige Mercedes-Benz. Heeft u informatie? Bel dan 0900-8844. Ziet u een verdachte situatie? Bel dan 112.

Lees ook:Portemonnee gerold in ‘s-Gravenpolder!
Lees ook:Werk aan de Vlaketunnel!
Lees ook:Bejaarde vrouw slachtoffer van zakkenroller!
Lees ook:Straatrover gepakt!
Lees ook:Insluipers pikken portemonee uit woning in Bruinisse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>