Straatrover vlucht met tablet!

tablet blog

MIDDELBURG – Er vond afgelopen vrijdagavond op het Middelburgse NS-station aan de Kanaalweg een straatroof plaats.

Het incident gebeurde rond 23.00 uur bovenaan de trap bij perron 1 (zijde Kanaalweg). Een 25-jarige man uit Vlissingen werd door de dader aangesproken. Plotseling griste hij een tablet uit de handen van het slachtoffer en vluchtte op de fiets weg in de richting van de Stationsstraat.

Heeft u informatie?

Het signalement van de dader: donker uiterlijk, droeg witte pet (vermoedelijk van Gucci) met lijntjes bovenop, donkere jas met rits die dicht was, vermoedelijk lichte spijkerbroek, zwarte nette sportschoenen. De man had een ringbaartje en bruine ogen en was ongeveer 1.85 meter lang.

De dader fietste voor de beroving op een lichte fiets over de stationsbrug uit de richting van het NS-station, dus richting Middelburg-centrum. Op de brug sprak hij een drietal aan die hij waarschijnlijk  kende. Het gaat vermoedelijk om twee jongens en een meisje, allen blank. De politie is op zoek naar dit drietal.

Weet jij wie dit drietal is of herken jij de dader van deze brutale beroving? Bel dan met de politie: 0900-8844. Liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Koptelefoon gestolen bij straatroof!
Lees ook:Aanranding Tholen!
Lees ook:Fiets geroofd!
Lees ook:Laffe straatroof! + FOTO’S
Lees ook:Tasjesroof!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>