Verkrachting Oost-Souburg!

verkrachting blog

OOST-SOUBURG - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een melding van verkrachting op het fietspad aan het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg.

Een 14-jarig meisje uit de gemeente Vlissingen heeft bij de politie gemeld dat zij zondagavond is verkracht door een nog onbekende man op een scooter. Zij fietste rond 21:30 uur over het fietspad in de richting van Middelburg. Zij werd door twee scooterrijders achtervolgd en tegen de grond gewerkt. Vervolgens werd zij verkracht door een van hen, terwijl de ander op de uitkijk zou hebben gestaan. Een nog onbekende blonde jongen zou haar hebben geholpen. Thuis aangekomen vertelde zij het verhaal aan haar ouders, waarna de politie werd ingeschakeld. De recherche werkt met zeven rechercheurs aan de zaak. Op dit moment is het niet mogelijk nadere details bekend te maken. Er moeten nog een groot aantal feiten worden nagetrokken en het slachtoffer dient nog nader te worden gehoord.

Summier signalement

Er is een summier signalement van de twee verdachten. Zij reden beide op een donkerkleurige scooter. Volgens het slachtoffer droegen zij donkere kleding en geen helm, maar een zwarte bivakmuts of muts.

Heeft u iets gezien?

Bent u de blonde jongen die het slachtoffer heeft geholpen, bent u getuige geweest of weet u meer over deze zaak? Wij willen graag met u in contact komen. Bel ons via 0900 8844.

Lees ook:“Verkrachting is verzonnen”!
Lees ook:Verzonnen verkrachting!
Lees ook:Overval Oost-Souburgse snackbar mislukt!
Lees ook:Gewapende straatroof!
Lees ook:Vieze man in Oost-Souburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>