3x brand binnen uur!

autobrand 2 blog

VLISSINGEN – Drie auto’s zijn in de nacht van maandag op dinsdag op verschillende locaties in Vlissingen door brand verwoest. De politie vermoedt brandstichting en doet onderzoek.

Hendrick de Keijserstraat

De eerste autobrand vindt plaats in de Hendrick de Keijserstraat. De eigenaar van het voertuig hoort omstreeks 04.23 uur een klap en een sissend geluid. Als hij uit het slaapkamerraam kijkt, ziet hij dat zijn bedrijfsbus in brand staat. Na alarmering van de brandweer gaat de eigenaar zelf ook aan de slag met een brandblusser. De brand is snel onder controle, maar het voertuig loopt toch zware schade op.

Alexander Gogelweg

Omstreeks 05.05 uur is het weer raak. Een voorbijganger ziet in de Alexander Gogelweg een geparkeerde auto in brand staan en belt het alarmnummer. Door het vuur is ook een nabij geparkeerde auto licht beschadigd geraakt.

Grenswegeling

Op een parkeerterrein op de Grenswegeling vindt de derde autobrand plaats. Ook hier loopt een nabij geparkeerde auto schade op. De recherche vermoedt dat de branden zijn aangestoken en stelt een onderzoek in. Door alle slachtoffers is aangifte gedaan van vernieling.

Getuigen gezocht

Hebt u vannacht tussen 04.00 en 05.30 uur iets verdachts gezien op of in de nabijheid van genoemde straten? Deel uw informatie dan via 0900 8844. Mogelijke leidt uw tip naar de dader(s).

Lees ook:Weer autobrand!
Lees ook:Arrestatie autobrand!
Lees ook:Doorgereden na een ongeluk in Biervliet!
Lees ook:Auto in de brand op A58!
Lees ook:Dronken vrouw crasht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>