Gedwongen prostitutie!

prostitutie blog

HULST – Eigenlijk kan je jezelf moeilijk voorstellen dat er in de niet eens zo grote gemeente Hulst sprake is van mensenhandel in de vorm van gedwongen prostitutie. Zoiets kan helaas overal, dus ook in Zeeuws-Vlaanderen. De politie arresteerde in Hulst twee personen op verdenking van mensenhandel. Tijdens het onderzoek bleek dat er ook sprake was van handel in verdovende middelen.

De twee verdachten werden dinsdagmorgen 24 juni 2014. gearresteerd. Het gaat om twee vrouwen van 32 en 33 jaar oud. De politie startte het onderzoek naar mensenhandel vanwege verdenkingen van gedwongen prostitutie/uitbuiting.

Doorzoeking

Tijdens het onderzoek bleek dat er vermoedelijk ook sprake was van drugshandel. De politie verrichtte vanmorgen de eerste aanhoudingen. Aansluitend vond de doorzoeking van een woning in Hulst plaats. Hierbij werden verdovende middelen (handelshoeveelheden softdrugs) aangetroffen. De politie verwacht op korte termijn nog meer arrestaties te verrichten.

Lees ook:Illegale prostitutie!
Lees ook:Goese mensenhandelaar liet slachtoffers eed afleggen!
Lees ook:Illegale prostitutie!
Lees ook:Arrestaties mensenhandel
Lees ook:Arrestatieteam pakt Vlissingse drugsdealer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>