Oplichters gearresteerd!

politie arrestatie

WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft op de Zuiderlandweg in Wolphaartsdijk een man en een vrouw gearresteerd voor oplichting en verduistering. Hun financiële administratie en vijftien paarden zijn in beslag genomen. Het stel werd afgelopen woensdag rond 7.30 uur opgepakt.

De aanhoudingen volgen na een acht maanden durend onderzoek. De 42-jarige man en 29-jarige vrouw worden verdacht van oplichting en verduistering. Bij de politie zijn twaalf aangiften tegen het stel binnen gekomen. Het koppel leende geld, goederen of namen diensten af van verschillende personen, maar lieten hun schuldeisers gedupeerd achter. De politie heeft hun financiële administratie en 15 paarden in beslag genomen. De dieren worden elders ondergebracht, de herkomst van de paarden wordt onderzocht. De verdachten zijn vastgezet.

Lees ook:Vlissingse steelt geld van hulpbehoevende!
Lees ook:Vrouw verduistert!
Lees ook:Arrestaties fraude subsidiegeld!
Lees ook:Dronken spookrijdster uit Oost-Souburg knalt bijna op politiewagen
Lees ook:Vrouw licht verstandelijk gehandicapte op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>