Lastpost gearresteerd!

politie arrestatie

OOST-SOUBURG – De politie heeft in Oost-Souburg afgelopen zaterdagavond een 34-jarige man uit de gemeente Vlissingen gearresteerd voor agressief rijgedrag en belediging van agenten. De verdachte is in verzekering gesteld.

Zonder aanleiding

De verdachte gedraagt zich die avond in de Hoge Geere in Middelburg zonder enige aanleiding zeer agressief tegenover een surveillerende politiebiker. Als deze hem op zijn gedrag aanspreekt verdwijnt de man in gezelschap van een kompaan in de nabijgelegen parkeergarage en rijdt met hoge snelheid het gebouw uit. Vervolgens ziet de biker de auto in de Koestraat door rood licht rijden richting de Poelendaelesingel.

Schelden en tieren

Het voertuig wordt door extra opgeroepen agenten in de Zeewijksingel in Oost-Souburg getraceerd. De verdachte negeert het stopteken van de politie en rijdt met hoge snelheid verder om vervolgens een eindje verderop toch te stoppen. Hij is echter niet van zins om zich aan een controle van de agenten te onderwerpen. Omdat de man zich aan zijn aanhouding wil onttrekken ontstaat er een worsteling. Zijn kompaan gedraagt zich eveneens zeer agressief en wordt met pepperspay op afstand gehouden. Uiteindelijk weten de agenten met behulp van extra versterking de verdachte te overmeesteren en mee te nemen naar het bureau. Gedurende de hele rit naar het bureau worden de agenten getrakteerd op allerhande verwensingen. De man is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg waar hij is ingesloten. Vermoedelijke was hij onder invloed van alcohol en drugs.

Lees ook:Hardleerse automobilist rijdt opnieuw zonder rijbewijs!
Lees ook:Scooterrijder rijdt rond zonder rijbewijs!
Lees ook:Drankrijder ramt politiewagen en weigert alcoholtest!
Lees ook:Wilde achtervolging!
Lees ook:Aanleiding steekpartij nog onbekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>