Inbraakgolf tankstations!

raminbraken tankstations

THOLEN – Bij vier tankstations in Zeeland en Brabant is in de nacht van zondag 27 op maandag 28 juli ingebroken en grote hoeveelheden sigaretten buitgemaakt. Waarschijnlijk slaat dezelfde dadergroep toe in Hoogerheide, Rucphen en twee keer in Tholen.

 

Rucphen
De nachtelijke strooptocht door Brabant en Zeeland begint in Rucphen. Bij een tankstation aan de Rijksweg-Zuid slaan ze een ruit aan diggelen en stelen sigaretten. Helaas zijn er geen bewakingsbeelden, maar wel een foto van de sloophamer die ze hebben achtergelaten.

Hoogerheide
Ruim anderhalf uur later doen waarschijnlijk dezelfde daders een poging om bij de Texaco aan de Antwerpsestraatweg in Hoogerheide in te breken. Verder dan het beschadigen van een raam komen ze echter niet.

Tholen (Tamoil)
Vervolgens duikt om ongeveer 04.40 uur bij het Tamoil aan het Terreplein in Tholen eerst een kleine rode auto op en veertig seconden later gevolgd door een drietal. Maar net als in Hoogerheide beginnen ze ook hier aan een kansloze missie.

Tholen (Shell)
Vijf minuten later duikt de kleine rode auto opnieuw op, nu bij de Shell aan de Postweg in Tholen. Via een raam aan de achterkant komen twee inbrekers de shop binnen en gaan meteen op de sigaretten af achter de toonbank. Alles gaat in een grote sporttas en in nog geen twee minuten plunderen ze het rek met rookwaren.

Daders
Op de beelden van de Tamoil in Tholen zijn ze het beste te zien. Opvallend is bijvoorbeeld de rode broek van de man die achteraan staat. Er staan drie strepen op. De man voor hem draagt een gewatteerde jas met de kleuren van de Italiaanse vlag op de rug. Misschien draagt hij die jas wel vaker.

Rode auto
De drie rijden rond in een rode auto. De politie wil graag weten welk type en merk auto dit is.

Sigaretten
Het kan zijn opgevallen dat de daders sinds 2 juli in het bezit zijn van een aanzienlijke lading sigaretten.

Vragen

  • Wie is er in de nacht van zondag 27 op maandag 28 juli 2014 getuige geweest van een inbraak bij één van de vier tankstations in Brabant en Zeeland?
  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met de kleine rode auto en een grote hoeveelheid sigaretten de daders?
  • Wie weet in welk merk en type auto de daders reden?

Reacties

- Politie Eenheid Zeeland West-Brabant: 0800-6070 (gratis)
- Meld Misdaad Anoniem:0800-7000 (gratis)

Lees ook:Inbraken tankstations!
Lees ook:Shell begint benzine-oorlog in Zeeland
Lees ook:Drugstransporteurs gepakt!
Lees ook:Arrestatie na politie-achtervolging
Lees ook:Stand van zaken gewapende overval tankstation Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>