Uitgaansgeweld!

mishandeling vuist

MIDDELBURG – Op de Middelburgse Vlasmarkt heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag drie mannen aangehouden voor tegenwerking en belediging van agenten. Ze maakten zich schuldig aan uitgaansgeweld.

Hinderlijk gedrag

Drie mannen bemoeiden zich met een gesprek van agenten op straat met een aantal personen over geweld dat eerder die avond had plaatsgevonden. Ondanks enkele waarschuwingen en een vordering om afstand te houden bleven de mannen zich hinderlijk gedragen. Toen één van hen de agenten beledigingen toeriep was de maat vol en werd hij aangehouden. Dit ontaarde vervolgens in een flinke worsteling met de drie verdachten. Uiteindelijk konden zij, met behulp van een portier van een horecagelegenheid, geboeid worden afgevoerd.

Amfetamine

Het gaat om twee mannen van 29 – en 26 jaar uit Vlissingen en een 19-jarige man uit Middelburg. Allen zijn in verzekering gesteld en zitten nog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Bij één van hen is na fouillering 2 gram amfetamine aangetroffen.

Lees ook:Horecaportier mishandeld!
Lees ook:Vlissingen aangehouden wegens bedreiging
Lees ook:Zeeuwen knokken in Oostenrijk!
Lees ook:XTC-lab Ouddorp!
Lees ook:Portiermepper in de boeien!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>