Misdaad in Terneuzen: dode en gewonde! UPDATE

lijkwagen 1

TERNEUZEN – Zoals eerder gemeld is er  zondagmorgen een man bij een Terneuzens geweldsmisdrijf om het leven gekomen. Een 27-jarige inwoner van Terneuzen raakte (licht) gewond. De politie vermoedt dat het gaat om één incident en is gestart met een onderzoek.

Meerdere meldingen

Rond 04:20 uur kreeg de politie kort na elkaar meldingen dat er mogelijk zou zijn geschoten in de omgeving van de Markt. Agenten gingen snel ter plaatse. In de Walstraat troffen zij de licht gewonde man aan. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling in het ziekenhuis is hij aangehouden en ingesloten in een politiecel. In de Brouwerijstraat werd een zwaar gewonde man op straat gevonden. Ambulancepersoneel verleende eerste hulp, maar kon niet voorkomen dat hij ter plaatse aan zijn verwondingen overleed. Zijn identiteit is nog niet bekend.

Plaats delict

De omgeving Markt/Brouwerijstraat/Walstraat is aangemerkt als Plaats Delict en ruim afgezet met linten. De recherche en forensisch rechercheurs zijn gestart met een (sporen)onderzoek en doen buurtonderzoek. Vanmorgen is een Team Grootschalige Opsporing geformeerd. Er wordt momenteel met ca. 20 rechercheurs gewerkt aan het onderzoek.

Heeft u iets gezien?

Bent u getuige geweest van het ernstig geweldsincident of weet u wie de dader(s) is? Bel dan met de politie via het telefoonnummer 0900 8844. Anoniem bellen kan ook via MMA 0800 7000.

Lees ook:Dodelijke schietpartij!
Lees ook:Gewonde bij schietpartij woonwagenkamp Sas van Gent!
Lees ook:Steekpartij Terneuzen: 1 gewonde!
Lees ook:Man dood na aanrijding Terneuzen: veroorzaker rijdt door!
Lees ook:Gewonde in vakantiewoning!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>