Onderzoek zware mishandeling afgerond!

mishandeling vuist

SINT PHILIPSLAND -  De politie heeft het onderzoek naar een zeer zware mishandeling, gepleegd op 6 oktober 2013 in een café in Sint Philipsland afgerond.

Na afloop van een voetbalwedstrijd in Sint Philipsland werd door diverse spelers van beide voetbalteams de middag en avond voortgezet in café ‘t Durp. Aan het einde van deze avond, werd een 35-jarige inwoner uit Fijnaart door enkele bezoekers van het café zodanig ernstig mishandeld, dat hij blijvend letsel in zijn gezicht en aan zijn hoofd opliep. Tijdens het politieonderzoek naar de daders van deze zware mishandeling werden 25 getuigen gehoord.

Tirol

Met name door de gesloten houding van de getuigen, welke voornamelijk uit Sint Philipsland kwamen, werd het onderzoek naar de identiteit van de daders van deze zware mishandeling zeer ernstig belemmerd. In februari jl. konden na uitvoerig politieonderzoek alsnog twee 27-jarige inwoners van Sint Philipsland worden aangehouden. Een van de aangehouden verdachten zat reeds vast voor een zware mishandeling begin 2014 in een horecagelegenheid in Tirol (Oostenrijk). De mannen zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Lees ook:“Oostenrijk-mepper heeft vaker losse handjes”
Lees ook:Arrestaties zware mishandeling Renesse!
Lees ook:Arrestaties mishandeling Goes!
Lees ook:Illegale houseparty!
Lees ook:Zeeuwen knokken in Oostenrijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>