Woninginbreker pikt ook Audi!

audi zwart A4

VLISSINGEN  - De bewoners van een huis aan de Vlissingse Wilhelmina Druckerlaan missen na een inbraak hun auto. De inbreker nam tijdens een inbraak de autosleutel mee en ging er vandoor met de zwarte Audi A4. De inbraak vond plaats op dinsdag 5 mei 2015 tussen 00.30 uur en 07.00 uur.

De dader kwam het huis binnen, nadat hij een ruit bij de achterdeur had vernield. De inbreker ging er vandoor met o.a. de autosleutels, twee smartphones, twee tablets, geld en een fototoestel. Hierna nam hij met behulp van de contactsleutel ook de personenauto mee, die voor het huis geparkeerd stond.

Kenteken

Agenten namen een aangifte op. Er volgt nog een forensisch sporenonderzoek en een buurtonderzoek. De auto, een zwarte Audi A4 met het kenteken 32-JBN-3, staat inmiddels internationaal als gestolen voertuig gesignaleerd.

Startonderbreker

Door verbeterde autosleutels (met computerchip), startonderbrekers en andere antidiefstal beveiligingen wordt het autodieven steeds moeilijker gemaakt. De dief moet tegenwoordig over de originele autosleutel beschikken om een auto te kunnen stelen. Om die reden breken autodieven regelmatig in bij woningen om de autosleutels te kunnen bemachtigen.

Onraad: bel 112

De politie vraagt om verdachte situaties meteen te melden. Bel het alarmnummer 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Zeker als u getuige bent van inbraak, een overval of geweld. Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.

Lees ook:Politiehond speurt fietsendief op!
Lees ook:Meisje aangereden in Terneuzen!
Lees ook:Inbreker overlopen!
Lees ook:Inbreker betrapt!
Lees ook:Witte Ford Ka gestolen na woninginbraak!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>