Inbreker gearresteerd!

politie arrestatie

TERNEUZEN – De politie heeft afgelopen zaterdagmiddag in een woning aan de Terneuzense Van der Peijlstraat een man gearresteerd voor een bedrijfsinbraak aan de Mr. F.J. Haarmanweg.

De inbraak werd vrijdagmorgen rond 11.00 uur door de beheerder ontdekt. De dader had een ruit vernield. Uit de loods waren een aanhangwagen, een zitmaaier en diverse (tuin)gereedschappen gestolen.

Vrijdagavond ontdekte de beheerder van de gestolen spullen dat de aanhangwagen met diverse spullen stond geparkeerd op de Leeuwelaan in Terneuzen. Hij waarschuwde de politie, die polshoogte ging nemen. Uit het politieonderzoek bleek dat vermoedelijk een man uit Terneuzen bij de inbraak betrokken was.

Aanhouding

De Terneuzenaar werd zaterdag rond 12.00 uur in een woning aan de Van der Peijlstraat aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht, waar hij zaterdagmiddag zal worden verhoord.

Lees ook:Inbreker houdt huis in Koudekerke!
Lees ook:Koperdief sloeg vaker zijn slag!
Lees ook:Inbrekers slaan hun slag…
Lees ook:Kapsalon leeggeroofd!
Lees ook:Gevluchte woninginbreker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>