Man mishandeld!

mishandeling vuist

HOOFDPLAAT – De politie meldt dat afgelopen donderdagochtend een 51-jarige man uit de gemeente Sluis zwaar mishandeld is voor zijn kantoor aan de Westlangeweg in Hoofdplaat. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer kan zich niet veel herinneren van de mishandeling. Vermoedelijk is hij door twee mannen overrompeld toen hij tussen 09.00 en 11.00 uur de voordeur van zijn kantoor wilde openen. Vervolgens wordt hij op diverse plekken op zijn lichaam geslagen, waaronder zijn hoofd. Door de mishandeling is hij een deel van zijn herinnering kwijtgeraakt. De man is vervolgens op eigen kracht naar zijn woning gereden. Vandaaruit is hij naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht waar hij zich heeft laten behandelen aan zijn verwondingen. Daarna is de politie in kennisgesteld.

Getuigen gezocht

De recherche doet onderzoek naar deze mishandeling en is op zoek naar mensen die donderdagochtend iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Westlangeweg in Hoofdplaat. Uit het onderzoek tot nu toe is naar voren gekomen dat woensdag een zwarte Mercedes Vito met een Belgische kentekenplaat langzaam over de Westlangeweg heeft gereden. De recherche zoekt naar de eigenaar van dit voertuig. Hebt u informatie? Bel dan 0900 8844.

Lees ook:Krantenbezorgster mishandeld
Lees ook:Man mishandeld in Terneuzen!
Lees ook:Woningoverval in Terneuzen!
Lees ook:Aanrijding Terneuzen
Lees ook:Mishandeling Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>