Vrachtwagenchauffeur overvallen!

pistool hand

VEERE – De politie meldt dat afgelopen vrijdagmorgen vroeg op het Oranjeplein in Veere een vrachtwagenchauffeur door een gewapende man is beroofd.

Het incident vond rond 01.30 uur plaats. De chauffeur stond met zijn vrachtwagen aan de achterzijde van een winkel om voorraad te lossen. Plotseling werd hij door een man met een vuurwapen bedreigd. De dader eiste geld en vluchtte even later, vermoedelijk te voet in onbekende richting, met een portemonnee weg. Het 46-jarige slachtoffer uit Arnemuiden raakte niet gewond.

Signalement

Er is een summier signalement van de dader bekend: donkergetinte man, lengte ongeveer 1.85 meter, donker gekleed, hij droeg een capuchon.

Hebt u informatie?

Het slachtoffer heeft op het politiebureau van deze beroving aangifte gedaan. De politie stelt een onderzoek in. Hebt u informatie of weet u meer te vertellen over het signalement van de dader? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Straatroof? Ga gillen!
Lees ook:Dief bedreigt nachtportier!
Lees ook:Bedreiging parkeerplaats!
Lees ook:Sieraden gestolen!
Lees ook:Man beroofd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>