Wietkwekerij in schuur!

wietkwekerij

Serooskerke (gem. Veere) - De politie heeft afgelopen zaterdagmiddag in een woning aan de Torenstraat in Serooskerke, gemeente Veere, een wietkwekerij aangetroffen.

Agenten gingen ter plaatse omdat er voor de bewoner nog een boete c.q. vonnis openstaat. Bij de woning roken ze een henneplucht. Bovendien zagen ze in de tuin gebruikte koolstoffilters en een ventilator liggen. Hierop werd een verder onderzoek ingesteld. In de schuur werden twee kweekruimten aangetroffen, waarvan er één helemaal ingericht was met professionele apparatuur en met 13 hennepplanten. In de andere ruimte stonden drie stekjes. Er bleek gefraudeerd te worden met de elektriciteit. De meterstanden waren terug gedraaid. De kwekerij is geruimd. De bewoner die niet thuis was, zal over de kwekerij en de stroomdiefstal nog gehoord worden.

Lees ook:Wietkwekerij IJzendijke opgerold: 1 arrestatie!
Lees ook:Zeeland Wietland!
Lees ook:Wietkwekerij opgerold
Lees ook:Wietkwekerij in huis opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold in Zeeuws-Vlaanderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>