Dronken automobiliste weigert ritje politiebureau!

dronken rijder 3

ZIERIKZEE - Een 44-jarige Rotterdamse is afgelopen zaterdag  omstreeks 23.40 uur op de Havenweg in Zierikzee aangehouden ter zake rijden onder invloed. Ze reed met haar auto een sloot in en botste eerder al tegen een verkeersbord. Ze verzette zich bij haar aanhouding.

De politie kreeg omstreeks 23.15 uur een melding dat op de Havenweg een auto boven een sloot hing. Er zat een barst in de voorruit. De bestuurster werd opgevangen op een boot in de jachthaven. Een eerste test ter plaatse wees uit dat ze onder invloed van alcohol was. Ze wilde niet mee naar het bureau voor een officiële ademanalyse. Ze werd daarom aangehouden waarbij zij zich hevig verzette. Op het bureau blies zij 790 ugl, terwijl 220 ugl maximaal is toegestaan. Haar rijbewijs is ingevorderd. Na onderzoek bleek dat zij op de Lange Blokweg met haar auto al een verkeersbord omver had gereden. Haar gegevens worden daarom in verband met de schade verstrekt aan de gemeente.

Lees ook:Dronken vrouw ramt paaltjes!
Lees ook:Beschonken bestuurder rijdt verkeersbord omver!
Lees ook:Dronken automobilist trekt aandacht!
Lees ook:Een ezel stoot zich nooit 2 maal aan dezelfde steen. Of toch wel?
Lees ook:Met drank en drugs op achter het stuur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>