Woningoverval! UPDATE

overvaller 1

GOES - De politie doet onderzoek naar een overval op een woning aan de Goese Hornikswei. Daar zouden in de nacht van afgelopen zondag op maandag rond 04.00 uur zeven mensen zijn overvallen en beroofd. Eén van hen wist kort na de overval alarm te slaan en de politie te waarschuwen.

Agenten troffen in de woning zeven mensen aan, die samen de avond hadden doorgebracht. Het gaat om een vrouw en zes mannen, in leeftijd variërend van 28 tot 51 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen, Bergen op Zoom, Goes, Hoogerheide en Roosendaal. Ze verklaarden dat er plotseling een aantal onbekende gemaskerde en gewapende mannen de woning binnenkwam. De aanwezigen werden bedreigd en één van hen werd geslagen. De overvallers maakten onder andere geld, gsm’s en sieraden buit.

Verdachte situatie

Agenten die bezig waren met een melding over een verdachte situatie elders in de wijk zagen omstreeks 04.00 uur op de Cornelisweg drie gemaskerde mannen rijden op een luidruchtige grijze of zilverkleurige brom- of motorfiets en zetten de achtervolging in. Ze raakten het drietal kwijt in de omgeving van het park aan de Oude Zeedijk.

Wat doet de politie?

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en heeft inmiddels een aantal aangiftes opgenomen. Ook doet de politie sporenonderzoek in de woning, een buurtonderzoek en onderzoek naar de drie gemaskerde mannen op de brom- of motorfiets. Uiteraard komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u iets verdachts gezien bij of in de directe omgeving van de woning, slaat u aan op (het drietal op) de brom- of motorfiets of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees ook:Woningoverval! UPDATE
Lees ook:Gewonde bij Terneuzense woningoverval!
Lees ook:Jeugdige overvallers gearresteerd!
Lees ook:Arrestaties woningoverval!
Lees ook:Wietdrogerij ontdekt na Middelburgse overval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>